Cookie- og privatlivspolitik
Canon blitz

De bedste Canon blitz

Med en god ekstern blitz har man altid det perfekte lys ved hånden. En ekstern blitz er en ekstremt fleksibel lyskilde, og har man flere slaveblitz til sin rådighed, kan man tage fantastiske actionbilleder og portrætter. Vi har testet markedets otte bedste modeller til Canon.

  • Dato: 18.11.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

En ekstern blitz gør det muligt at få en flot og kreativ belysning under alle lysforhold. Er den eksterne blitz monteret på kameraet, kan man skabe et blødt og indirekte lys, når man tager portrætter. Testens otte blitz kan nemlig alle vippes 90 grader op og drejes 180 grader til siderne. Det betyder, at man kan skyde blitzen af mod hvide lofter eller vægge, hvilket giver et blødt og indirekte lys på hovedmotivet. Hos nogle af testdeltagerne medfølger der en diffuser, som monteres uden på blitzhovedet. Den er perfekt til at blødgøre lyset, fx til portrætter.

Lysstyrken angives med et ledetal. Jo højere tal, jo kraftigere lysstyrke har blitzen. Ledetallene i testen varierer fra 43 til 61, men som det fremgår af testresultaterne, så er et lille ledetal ikke nødvendigvis lig med en dårlig performance. Derfor skal man også tjekke, hvor meget blitzen vignetterer, og hvor konstant lysstyrken er.

Læs mere i vores test af markedets otte bedste blitzmodeller til Canon.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev