Cookie- og privatlivspolitik

Digitizere i topklassen

Wacom har opgraderet deres stærke tegneplader til den nye serie Intuos Pro, hvor ergonomien og de trådløse muligheder er blevet endnu bedre.

  • Dato: 25.09.2013

Man bliver hurtigt træt i hånden og får spændinger i armen af at holde kramagtigt fast i musen, når man sidder og laver avanceret billedbehandling i længere tid. Komplicerede fritlægninger eller et større arbejde med at male i masker bliver langt mere behagelig, når man bruger digitizer, og nu lokker Wacom med nye modeller i topklassen.

Serien Intuos Pro bygger videre på den stærke forgænger Intuos5, hvor selve tegnepladerne er blevet tyndere, mens de programmérbare genvejstaster ExpressKeys er forbedrede. Med den digitale pen Wacom Grip Pen kan der registreres tryk i 2048 niveauer, og der skal blot så lidt som et tryk på ét gram til, før man er i gang med at tegne løs.

Intuos Pro kan også registrere, om man hælder pennen lidt, så det er lettere at lave efterligne virkelighedens pensler. De trådløse muligheder gør, at man kan arbejde op til ti meter væk fra computeren. De nye tegneplader fås i størrelserne small, medium og large. De koster fra 1699 kroner til 3599 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev