Cookie- og privatlivspolitik

Fingernem digitizer til fotoentusiasten

Med Wacom Intuos5 kan du nu også bruge fingrene, når du billedbehandler i særklasse.

  • Dato: 07.03.2012

Enhver Photoshophaj med respekt for deres arbejde bruger en digitizer, når opgaven virkelig bliver langhåret med ultrapræcise fritskrabninger eller avancerede masker. Wacom byder på markedets nok allerbedste i form af deres Intuos-serie, som nu er blevet opgraderet til version 5.

Her er den største nyhed, at man nu også kan bruge fingrene på den store tegneplade til at fx at bladre eller zoome. Det har hidtil kun været muligt i de billige Bamboo Touch-modeller. Den særlige Touch Ring til fx hurtigt at ændre størrelsen på penslen er også blevet forbedret. Den har fire programmérbare knapper, så man let og elegant kan skifte funktionen på det berøringsfølsomme hjul. Og nu vises de fire knappers funktion på din skærm, lige så snart, du holder fingeren over dem. Så er det nemt at skifte uden at tage øjnene fra arbejdet.

Endelig er der kommet ekstra tilbehør, så man nu kan tilslutte sin Intous5 trådløst. Du kan læse mere på engelsk her. Modellen Touch S (Small) koster 1673 kroner, mens Touch M (Medium) står i 2750 kroner, hvis du køber direkte fra Wacoms europæiske webbutik her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev