Cookie- og privatlivspolitik

Lækkert tilbehør til Photoshop

Wacom er klar med en ny digital pen og tavle med indbygget skærm, der gør det endnu nemmere at billedbehandle. Prisen er hidsig, men det er opløsningen også.

  • Dato: 20.03.2013

Med en digital pen, også kaldet digitizer, er det nemmere at styre fx kloningsværktøjer og pensler i Photoshop end med musen. Japanske Wacom har specialiseret sig i at lave digitizere og er nu klar med Cintiq 13HD. Digitizerne i Cintiq-serien har indbyggede skærme, så man kan male direkte oven på billedet, men de tidligere HD-modeller er på 22 og 24 tommer, hvor den nye fylder langt mindre på skrivebordet med sine 13 tommer.

Den nye digitizer har dog en høj opløsning på 1920 x 1080, så der er godt med detaljer fordelt over de 13 tommer. Pennen kan registrere tryk i hele 2048 niveauer, og jo hårdere man trykker, jo tykkere bliver stregen, man maler med – præcis som med en almindelig pen. Cintiq 13HD kommer på markedet til april. Wacom angiver en pris på 750 euro svarende til 5590 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev