Cookie- og privatlivspolitik

Tegneplader fra Hanvon kommer nu til Danmark

Kinesiske Hanvon er en af verdens største producenter af digitale tegneplader, og nu kommer produkterne på hjemlige hylder. Topmodellen har indbygget skærm på 12 tommer.

  • Dato: 21.06.2011

Med en digital pen eller digitizer, som den også kaldes, kan man opnå meget større præcision end med en mus, når man billedbehandler. Det gør det blandt andet nemmere at klone og fritlægge fotos. Hidtil har japanske Wacom været næsten alene på det danske marked, men nu kommer der hård konkurrence.

Distributøren Tura Scandinavia begynder nemlig at tage tegneplader fra Hanvon hjem. Der er seks modeller på programmet – både til begyndere og professionelle. Den billigste digitizer hedder Rollick 6x4 og byder på et tegneareal på 10 x 15 cm. Pennen er trådløs og trykfølsom i 1024 niveauer, så jo hårdere man trykker, jo tykkere bliver den streg, man tegner. Rollick 6x4 har en vejledende pris på 599 kroner.

For den mere erfarne billedbehandler finder man blandt andet ArtMaster III M med et tegneareal på omkring 15 x 23 cm. Digitizeren er endnu mere præcis og trykfølsom i hele 2048 niveauer. Prisen er 2399 kroner.

Vil man have det ypperste, skal man af med 8299 kroner for topmodellen SenTIP med et areal på cirka 16 x 26 cm. Her er hele tegnearealet en skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels, så man altså kan tegne direkte oven på billedet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev