Cookie- og privatlivspolitik

Brugervenlig blitz

Ny flash fra Nikon er fleksibel, kompakt og let at betjene.

  • Dato: 09.08.2013

Nikon har introduceret den nye, brugervenlige blitz SB-300, som skulle være både kompakt, let og fleksibel. Blitzen er kompatibel med producentens system- og COOLPIX-kameraer, og den er udrustet med en tilbehørssko, som gør det muligt at ændre belysningen på billederne ved justering af blitzen. Med et ledetal på 18 kan brugeren oplyse motiver selv i svagt lys og hjælpe med at belyse små detaljer, blødgøre skyggefulde områder og kompensere for kraftigt modlys.

Flashhovedet kan vippes op til 120 grader, så man kan fotografere fra anderledes vinkler. Man undgår flade billeder ved at reflektere lyset fra blitzen i taget eller på væggen, eller vipper hovedet for at gengive motivet i et blødt lys for at opnå vellykkede indendørsportrætter.

Blitzen understøtter Nikons i-TTL flashstyring, så man kan aktivere langtidssynkronisering, fjernelse af røde øjne og andre flashfunktioner fra kamerahuset for at skabe en naturlig belysning. SB-300 bruger to AAA-batterier og leveres med et blødt etui. Flashen sælges til en vejledende udsalgspris på 995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev