Cookie- og privatlivspolitik
Phottix Mitros, Sony

Flere blitz til Sony

Phottix kommer nu med to nye næsten ens Mitros-blitz, der passer til Sony-kameraer. Modellen er udviklet ved hjælp fra bryllupsfotografer og har et ledetal på 58.

  • Dato: 13.11.2014

Nyere Sony-kameraer kan nyde godt af to nye eksterne blitz fra Phottix, som hedder Mitros og Mitros+. Begge har et ledetal på 58 og har automatisk TTL, manuel styring af styrke og zoom i blitzhovedet, der iøvrigt kan rotere 180 grader og tiltes i en vinkel af op til 97 grader. Der er high speed sync og synkronisering med bagerste lukkergardin.

Mitros+ har indbygget radiosender og -modtager. Den kan kontrollere andre blitz via radiostyring, eller styres med Phottix Strato II-sender. Producenten fremhæver at denne model er udviklet i tæt samarbejde med bryllups- og event-fotografer.

Blitzene er lavet så de kommunikerer gnidningsløst med Sonykameraet, så man kan kontrollere blitzen via kameraets menusystem. Begge blitz kan opgraderes via usb.

Mitros koster, 299 dollars altså cirka 2000 kroner med afgifter og told, mens Mitros+ koster 399 dollars, cirka 2800 kroner med afgift og told.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev