Cookie- og privatlivspolitik

Nissin går trådløst

Den nye blitz fra Nissin har indbygget radiotransmission og kan styre op til 21 enheder.

  • Dato: 06.03.2015

Det japanske firma Nissin er nu klar med en ny version af den populære blitz Di700 – faktisk et nyt trådløst system, Nissin Air System. Den nye Nissin Di700A har samme specifikationer som den seneste model, men har en indbygget radiomodtager. Det gør, at den kan snakke sammen med senderen Commander Air 1, der er i stand til at kontrollere op til 21 af Nissins blitz.

Med radiotransmission har du langt større fleksibilitet end med optiske systemer. Du behøver ikke at have de enkelte dele inden for synsfeltet, og der er knap så mange begrænsninger i forhold til forhindringer og hjørner. Det nye Nissin Air System dækker op til 30 meter.

Har man en Nissin-blitz og vil gerne benytte sig af Nissins nye trådløse system, oplyser virksomheden, at der i fremtiden er planer om at lancere en radiomodtager til andre blitz end Nissin Air System-blitz.

Di700A og Commander Air 1 kan fås til Canon og Nikon i marts og til Sony i maj. Den vejledende pris er cirka 1600 kroner for Di700A og 500 kroner for Commander Air 1, mens de som par vil koste cirka 1700 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev