Cookie- og privatlivspolitik

Pentax satser på regn

Flere objektiver og kamerahuse fra Pentax er vejrforseglede, og nu kommer turen de eksterne flash. To nye modeller modstår nemlig vand.

  • Dato: 28.08.2013

Spejlreflekskameraer som Pentax K-50 og K-5 II har forseglinger, så vand ikke trænger ind til elektronikken, og det samme har WR-objektiverne. Og nu er turen så kommet til de eksterne flash. Pentax er nemlig klar med de to nye blitz AF-360FGZ II og AF-540GZ II, der som navnene antyder er anden udgave af eksisterende modeller.

Begge nye blitz har fået 28 forseglinger, der sætter dem i stand til at modstå fx en regnbyge, så med et forseglet kamera og objektiv og en af de nye flash, kan du altså skyde løs, selv om det siler ned. De nye modeller har også fået en LED-lampe på fronten, der kan sikre kontinuerligt lys ved videooptagelser, og lampen fungerer også som hjælpelys for kameraets autofokus.

Der er indbyggede zoommotorer, der dækker fra 24 til 85 mm, og man kan gemme op til ni forindstillinger, så man hurtigt kan benytte sine favoritindstillinger. AF-360FGZ II har et ledetal på 36 og en vejledende pris på 2499 kroner, mens AF-540GZ II med et ledetal på 54 koster 3799 kroner. De skulle komme på gaden i slutningen af september.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev