Cookie- og privatlivspolitik

Vælg den rigtige blitz

De nyeste blitzmodeller er fyldt med avancerede funktioenr, der sikrer dig velbelyste billeder under alle forhold. Her får du overblikket over de forskellige typer, så du kan vælge den optimale for dig.

  • Dato: 04.03.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

En god blitz er svær at komme uden om, når kameraudrustningen skal sammensættes, for selv om de nyeste kameraer kan skyde ved høj ISO under svære lysforhold med imponerende resultater, så er der motiver og situationer, som bare bliver bedre med brug af blitzlys. Det gælder fx portrætter og actionmotiver.

Samtidig giver en ekstern flash dig langt flere muligheder for at styre eksponeringen perfekt end med kameraets indbyggede blitz. Det gælder blandt andet muligheden for at kunne bruge flere blitz samtidig og dermed få optimal kontrol med skyggerne, eller hvis man vil kaste lyset mod loft eller væg for at undgå det direkte og hårde lys fra den indbyggede flash.

Når du skal købe en ny blitz, er der forskel på pris, vægt, størrelse og funktioner. På de følgende sider kan du læse om de fire overordnede typer, der er på markedet, og du får det komplette overblik over, hvilke centrale funktioner der knytter sig til hver gruppe.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev