Cookie- og privatlivspolitik
Multiprinter test

4 stærke multiprintere

I denne test har vi fat i fire multiprintere fra markedets største printerproducenter, som alle kan fås for under 1200 kroner. Her får du overraskende billedkvalitet og et væld af funktioner. En enkelt printer kan endda noget helt særligt til en ret god pris.

  • Dato: 02.02.2016

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Med en multiprinter i hjemmet kan du få stillet rigtig mange af dine fotomæssige behov, når dine pletskud skal foreviges på print. Kvaliteten er nemlig nu så høj, at du kan få langt flottere billeder, end når du bestiller på nettet. Det hænger sammen med, at producenterne både har optimeret blæk- og papirkvalitet samtidig med, at printernes printhoveder er nået et niveau, som også vil tilfredsstille selv professionelle fotografer. Det betyder, at du for relativt få penge kan have en printer stående, der lynhurtigt kan frembringe udskrifter, der imponerer.

Med en multiprinter kan du typisk udskrive i gængse størrelser som 10 x 15 cm, 13 x 18 cm og i A4-format. Når det gælder papirtyper, er det muligt at printe på blankt og mat papir. På nær en enkelt model må du undvære at printe på eksklusive papirtyper, som er tykke og har en lækker struktur. Ellers skal du op i de store, rendyrkede fotoprintere til A3 og opefter. De koster dog minimum tre gange så meget, som de testede modeller.

I denne test har vi fat i de fire store printerproducenter, Brother, Canon, HP og Epson, og alle modeller kan fås for under 1200 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev