Cookie- og privatlivspolitik

A3-print i topkvalitet

Canon fornyer PIXMA-serien med fem nye modeller. Der er både multiprintere og fotoprintere til entusiasten.

  • Dato: 23.01.2014

Med modellerne PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535, og iP2850 har Canon udvidet sortimentet af multifunktionsprintere og fotoprintere i PIXMA-serien. De fem nyheder, skulle byde på elegant design kombineret med høj grad af brugervenlighed.

En af nyhederne er PIXMA iP8750, der kan udskrive i formatet A3+, henvender sig især til fotoentusiasten, som ønsker at træde et kvalitetsmæssigt trin op. Den benytter seks farvepatroner med en separat patron til gråt blæk, hvilket både skal sikre meget flotte farveprint og print i sort-hvid med flotte nuanceovergange. De fornemme detaljer opnås blandt andet takket være dråbestørrelsen på kun 1 pikoliter samt opløsningen på 9600 dpi.

PIXMA iP8750 er udstyret med wi-fi og kan printe både via Google Cloud Print og Apple AirPrint, hvilket giver mulighed for at printe fra en lang række enheder. Yderligere kan brugeren ved at downloade Canon PIXMA Printing Solutions app direkte fra sin smartphone eller tablet vælge, hvilke fotos, der skal printes samt ikke mindst størrelse og papirkvalitet. Der foreligger endnu ingen priser på de nye modeller.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev