Cookie- og privatlivspolitik

Canon PIXMA iX6550

Her er MARKEDETS MINDSTE OG MEST ELEGANTE PRINTER TIL DET ENORME FORMAT A3+. Hastigheden er i top, billedkvaliteten flot, og prisen er yderst attraktiv. Savner vi slet ikke noget i den nye printer?

  • Dato: 08.07.2011

Det er ikke længe siden, at en printer til A3+ skulle have sit eget solide bord at stå på og godt med albuerum, når udskrifterne skulle spyttes ud. Sådan er det ikke mere. Den nye PIXMA iX6550 er hele 30 procent mindre end sin forgænger. Printeren vejer blot 7,6 kilo og måler 54,9 x 29,9 x 15,9 cm. Især den lave vægt og højde betyder, at printeren nemt kan stå på en almindelig hylde. På trods af sit diskrete design er iX6550 stadig robust, og især papirindtaget bagerst er en fornøjelse at arbejde med. Her justerer de to holdere sig automatisk i forhold til hinanden. Flytter man den ene, følger den anden med, Så man er sikker på, at papiret ligger perfekt i printeren, når det er mindre end papirbakken. Den medfølgende software er på dansk, og den bliver man lynhurtigt dus med. Det er også vigtigt, for printeren har ingen skærm, så alle indstillinger foretages på computeren. Ved hjælp af den medfølgende software kan man også udskrive stillbilleder direkte fra videofilm. Filerne skal dog være optaget med et Canon-kamera.

Bedømmelse 85%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 10
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev