Cookie- og privatlivspolitik

Canon PIXMA MG6250

Denne store, men elegante multiprinter er fuld af stærke funktioner, og UDSKRIFTERNE IMPONERER OS i høj grad. Prisen kan vi heller ikke klage over, men der er sug i blækket.

  • Dato: 09.12.2011

Den nye, trådløse multiprinter fra Canon fremstår minimalistisk i sort, når den er slukket. Det er først, når maskinen bliver tændt, og man klapper skærmen op, at funktionerne på toppen begynder at lyse. Man vælger let mellem at kopiere, indhente fotos til print eller skanne ved at berøre det trykfølsomme betjeningspanel foran farveskærmen. Det foregår ganske intuitivt og vil kunne betjenes prob-lemfrit af enhver. Ofte står der endda på skærmen, præcis hvilken knap man skal trykke på.
PIXMA MG6250 er en af Canons to topmodeller i den nyeste serie af multiprintere. De er de dyreste, men også de bedste, så selv fotoentusiasten er sikret flotte udskrifter. Begge modeller benytter Canons FINE-printhoved og udskriver i en høj opløsning på 9600 dpi.

Bedømmelse 90%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

En flot designet printer til fotoentusiasten. Den er let at betjene og har mange spændende funktioner som fx trådløse print via mobile enheder. Der er en fin farveskærm og udskrivning er næsten lydløs. Man får meget flotte fotoprint med virkelig god skarphed. Blækket forsvinder dog lidt for hurtigt.

Læs mere om

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev