Cookie- og privatlivspolitik

HP ENVY 100 e-All-in-One

Her er multiprinteren, som sætter standarden for 2011, når det gælder design og brugervenlighed.

  • Dato: 25.02.2011

Det første, som slår en ved HP’s printer, er det flotte udseende, der mere minder om et stereo-anlæg eller en videomaskine fra B&O. Det er den flotteste printer, vi endnu har testet. Selv om ENVY 100 kun er ti cm høj, er der er alligevel blevet plads til indbygget papirbakke, trådløst netværk, kortlæser og en skanner, som er dækket af et elegant, tyndt glaslåg. ENVY’s strømlinede design rykker ved, hvordan en printer kan se ud – og hvad en printer kan. Her er apps, altså små programmer, som man via den indbyggede skærm kan hente direkte fra nettet. Man kan fx koble printeren på sin Picasa-konto og skrive sine fotos ud derfra. Man kan også sende sit billede til printerens mailadresse - fx via sin smartphone - og på den måde få det udskrevet. Når man printer, vipper frontpanelet op i en glidende bevægelse, mens en papirholder drejer ud. Holderen glider automatisk og elegant tilbage, når man tager udskriften. Man skal altså ikke rode med arkføder og udskriftsbakker, som man er vant til. Her kunne mange producenter lære en del. Printeren starter med at spørge, om den skal opdatere sig selv via det trådløse netværk. Det er en god idé at gøre, første gang man bruger maskinen. Knapperne er skjult bag den blanksorte lak og lyser først op, når man har brug for dem. Skærmen er på 3,5 tommer og trykfølsom. Menusystemet fungerer ikke helt så glidende, som man kender det fra en smartphone, men er dog brugbart.
Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 4 som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev