Cookie- og privatlivspolitik

HP Photosmart eStation

Der er absolut intet ordinært ved denne multiprinter, hvor skærmen kan tages af og bruges som en lille computer. Den vender op og ned på vores forestillinger om, hvad man kan bruge en printer til.

  • Dato: 19.01.2011

Med Photosmart eStation sætter HP nye standarder for, hvad en multiprinter skal kunne klare af opgaver. Det er ikke, fordi eStation kan en masse, der aldrig før er set på andre multiprintere, på nær en lille genialitet. Det er mere måden, eStation integrerer sine mange funktioner på, som er helt unik. Her er den trykfølsomme skærm, som kan tages af, printerens kronjuvel. Den er på 7,0 tommer og ligner ved første øjekast en lille udgave af Apples iPad. Den fungerer også stort set på samme måde, hvor man åbner miniprogrammer og betjener dem med fingerspidserne. Det fungerer fint på eStation, dog uden helt at have samme suveræne brugervenlighed som hos iPad. Sproget er engelsk, mens printersoftwaren er på dansk. Via skærmen kan man udskrive billeder fra sin e-mail eller fra hjemmesider. HP har designet en række smarte apps til printeren, som gør det nemt og sjovt at udskrive invitationer, fødselsdagskort eller bykort over feriens næste destination. Opsætningen og installationen af den medfølgende software tog 32 minutter. Det hele foregik forholdsvis nemt, men alligevel vil vi ikke anbefale eStation til IT-nybegyndere. Især opsætningen af den trådløse internetforbindelse kan nemlig nemt drille. Via det trådløse netværk kan man i øvrigt udskrive billeder med printeren direkte fra sin mobiltelefon.
Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 2, som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOFakta:

Kroner set til: 2999,-
Pikoliter: 5,5
DPI: 9600 x 2400
Format: A4

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev