Cookie- og privatlivspolitik

Multiprinter fra Epson klarer A3

Det er ikke længere forbeholdt de professionelle fotoprintere at udskrive i A3. Multiprinteren Expression Photo XP-950 fra Epson klarer det også.

  • Dato: 12.09.2013

Epson er klar med Expression Photo XP-950, der er markedets første 6-farve All-in-One-printer til fotoudskrivning, der også tilbyder A3-format. Og printeren er ikke meget større end en traditionel multiprinter til A4.

Takket være den bagerste papirbakke til specialmedier, kan man udskrive på en række medier op til A3, mens de to frontbetjente papirbakker giver mulighed for at skifte mellem foto og udskrifter i A4-størrelse uden at skulle lægge papir i igen under udskrivning. Printeren bruger Epsons Claria Photo HD-blæk, som skulle være ideelt for fotoentusiaster, der ønsker at udskrive billeder i høj kvalitet, der kan holde i op til 300 år, hvis der bruges Epson medier, og de opbevares i et fotoalbum. De seks farvepatroner skulle levere jævne toneovergange, dybe, sorte farver og mættede, livagtige farver.

XP-950 er udstyret med en berøringsfølsom lcd-skærm på 3,5 tommer og leveres leveres med Epson Connect, som gør det muligt hurtigt og nemt at udskrive dokumenter og fotos over wi-fi fra smartphones og tablet-pc'er. Desuden er XP-950 udstyret med Wi-Fi DirectTM, der giver dig mulighed for at udskrive fra trådløse enheder uden at skulle oprette forbindelse til en trådløs router. Epson Expression Photo XP-950 koster 2649 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev