Cookie- og privatlivspolitik

Ny printer fra Lexmark med unikt design

Hvem siger, at en multiprinter blot skal være en kedelig firkantet kasse? Lexmark beviser det modsatte med Genesis S815, det let kan finde plads i reolen.

  • Dato: 26.01.2011

Genesis S815 fra Lexmark er en multiprinter, der med et opretstående design i en elegant finish, langt fra ligner en ordinær printer. Printerdelen bygger på de samme teknologier som Lexmarks øvrige printere.

Skannerdelen er til gengæld voldsomt optimeret. Her benytter maskinen Lexmarks nye teknologi Flash Scan, som gør det muligt at skanne et dokument på kun tre sekunder. I stedet for en traditionel skannerdel benytter Genesis en kamera sensor på 10,0 mio. pixels, som i virkeligheden affotograferer dokumentet.

Det skannede dokument kan hurtigt overføres til en computer via Wi-Fi. Det trådløse netværk gør det desuden muligt at sende billeder fra sin iPhone eller iPad og printe dem med det samme. Genesis S815 betjenes via en smart berøringsfølsom skærm på printerens forside. Prisen forventes at ligge omkring 3500 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev