Cookie- og privatlivspolitik

Nye printere fra Canon øger brugervenligheden

Canon har lanceret fire kompakte multiprintere, der er udrustet med nye omfattende softwarefunktioner, udviklet til at give en bedre printoplevelse. De nye PIXMA-modeller er optimerede til print fra internettet og til at levere fotoprint i høj kvalitet.

  • Dato: 10.08.2012

De nye printere fra Canon, MP230, MG2250, MG3250 og MG4250er de første PIXMA-modeller, der som standard har My Image Garden – en samlet platform, der kombinerer al den software, som lige nu findes til Canon PIXMA-printere, i en enkel og letbetjent brugergrænseflade. Den intuitive software rummer også en serie nye, avancerede og brugervenlige funktioner som blandt andet Automatisk layout og Ansigtsgenkendelse.

Desuden er printerne kompatible med Print Your Days, som er Canons nye Facebook-app til pc-brug. Den er udviklet til at gøre det enkelt at sende og printe fotos direkte fra Facebook via en Canon PIXMA-printer uden brug af anden software. Her er der værktøjer til automatisk justering af fotoets layout, og brugeren kan fremstille unikke kollage-print, hvor op til fem fotos printes på en side. Der er også et udvalg af funktioner til redigering, som kan give endnu mere kreative fotoprint.

Alle fire nye PIXMA-printere har indbygget "Auto Power Off" og en ny "Auto Power On"-funktion. Det betyder faktisk, at brugeren altid kan sende til printeren. Dokumenter og fotos kan sendes let fra trådløse enheder, uden at man manuelt skal tænde printeren på forhånd eller slukke den efter print.

PIXMA MG4250 er den største af de fire nye modeller. Den har en farveskærmen på 2,4 tommer, og det er muligt at printe via wi-fi uden brug af pc. I den anden ende finde vi den mindste og billigste model, PIXMA MP230, med basisfunktioner til print, skanning og kopiering.

Priserne for de fire nye modeller er:
Canon PIXMA MP230: 399 kroner
Canon PIXMA MG2250: 449 kroner


Canon PIXMA MG3250: 599 kroner

Canon PIXMA MG4150: 799 kroner

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev