Cookie- og privatlivspolitik
Canon imagePROGRAF PRO-1000

Rødringet printer

Kendere af Canon ved, at den røde ring omkring objektiverne kun bæres af de bedste kvalitetsglas, der også har betegnelsen L for luksus. Nu overføres konceptet til printere. Første rødringede printer koster 10.000 kroner, men så printer den også i A2.

  • Dato: 22.10.2015

Den røde streg omkring Canons nye A2-printer signalerer det ypperste firmaet kan præstere, præcis som man kender det fra firmaets rødringede objektiver. Selv navnet er også langt og knudret som et objektivnavn.

Canon imagePROGRAF PRO-1000, som maskinen hedder, har 12 blækpatroner med separate tanke. Den printer med en nyudviklet pigmenteret blæk, Canon kalder LUCIA PRO. Blandt andet er der to sorte og to grå blæktyper, som er med til at sikre perfekte sort-hvide print.
Canon imagePROGRAF PRO-1000
Hastigheden er tilsyneladende ganske fin. Et A2 med kant tager blot 6,0 minutter oplyser Canon, uden dog at oplyse, hvor stor kanten er. A2 har størrelsen 42 x 59,4 cm og printeren fylder 72,3 x 43,3 x 28,5 cm.

Den vejledende pris på imagePROGRAF PRO-1000 er 10.000 kroner og du kan desværre ikke få den i julegave i år, da den først lander i starten af 2016.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev