Cookie- og privatlivspolitik

Stor test af billige printere

For langt under 2000 kroner får du i dag en trådløs printer, som kan skanne, kopiere, printe og udskrive direkte fra din mobiltelefon. Aldrig har man kunnet få så mange funktioner og så flot en billedkvalitet for så få penge.

  • Dato: 28.09.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Hent hele artiklen og læs meget mere om de billige printere.

Ni ud af ti solgte printere på det nordiske marked er multiprintere. Det er ganske logisk, da selve printteknologien ofte er den samme som i de dedikerede printere, men man får skanner og kopimaskine med i købet. I forhold til for få år siden har stort set alle multiprinterne i dag indbygget trådløst netværk. Dette betyder, at hele familien nemt kan dele den samme printer uden at skulle bøvle med metervis af irriterende kabelsalat langs hjemmets gulvpaneler.

Og producenterne er også hoppet med på den mobile bølge, så man via det trådløse netværk kan printe billeder direkte fra sin smartphone eller tablet-pc. Det kræver bare, at man installerer producentens gratis app på den mobile enhed. Dem kan man hente via Apples App Store eller via Google Play, hvis man har en Android-enhed.

Vores testkriterier lød denne gang på, at testdeltagerne ikke måtte koste mere end 2000 kroner, men priserne er banket helt i bund, så den dyreste testdeltager koster blot 1319 kroner. Faktisk kan man i dag få en ganske udmærket multiprinter for under 1000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev