Cookie- og privatlivspolitik

Test af Canon PIXMA MG5150

Topmodellerne blandt Canons multiprintere har fået nye modelbetegnelser og et opfrisket design. Her kigger vi på den billigste af de nye MG-modeller, der også byder på smarte funktioner i softwaren.

  • Dato: 20.10.2010

MP-navnet er droppet på top-modellerne i Canons nye PIX-MA-serie. Denne multiprinter afløser MP550 og ligner langt hen ad vejen sin forgænger. På designfronten følger maskinen Canons faste og funktionelle retningslinjer for, at alt skal kunne klappes ind, så maskinen fremstår som en lukket kasse med helt lige sider, når den ikke er i brug. Printeren har en elegant sort og spejlblank plasticoverflade, der minder om pianolak. Det giver et ganske eksklusivt udseende. I øverste højre side finder man et overskueligt betjeningspanel. Man kan klappe en lille skærm på 3,0 tommer op, så man kan følge med i printerens arbejde. Som man kender det fra forgængeren, finder man også det smarte scrollhjul, der bruges til at navigere rundt i printerens menu. Alt sammen overskueligt og meget brugervenligt. Bag en klap på fronten er der desuden kortlæser, som både kan tage SD-, MS- og CF-kort.

Fin farvegengivelse
MG5150 benytter fem patroner med ChromaLife100-blæk og leverer en dråbestørrelse på ned til 1,0 pikoliter. Det tog os tre minutter og 55 sekunder at udskrive vores testark i A4-for-mat i bedste kvalitet. Et foto i 10 x 15 cm fik vi printet på et minut og 25 sekunder i bedste kvalitet. Det er i begge tilfælde meget tilfredsstillende.

Konklusion
En overbevisende multi-printer i mellemsegmentet. Kvaliteten er ganske enkelt forrygende til prisen, og hastighederne er også ganske gode. Dog er der ikke Wi-Fi eller filmskanning.

Bedømmelse 87%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 15, som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTO


Fakta

Kroner set til:899
Dpi:9600x2400
Pikoliter:1,0
Format:A4

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev