Cookie- og privatlivspolitik

Test af rejsestativer

Et kompakt fotostativ er nærmest uundværligt, hvis man fx vil skyde langtidseksponeringer på rejsen. Alt for ofte efterlader man stativet derhjemme, fordi det er for stort og klodset. Her tester vi nogle gode bud på kompakte og lette stativer.

  • Dato: 24.06.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Et godt fotostativ behøver ikke være stort og tungt, og skal du af sted på ferie, hvor et stativ vil være en god ledsager, så skal du kigge efter markedets kompakte rejsestativer. Der findes allroundstativer, som klarer alle opgaver, men ved du, at dit nye rejsestativ kun skal bære familiens system- eller spejlreflekskamera og primært bruges på ferie eller små fototure, er der ingen grund til at købe et stort og dyrt kulfiberstativ, som klarer otte kilo.

I testen er næsten alle stativer konstrueret i kulfiber. Er vægten ikke så vigtig, kan du ofte spare en del penge ved at vælge versioner i aluminium.

Der er ret stor forskel på både størrelse, pris og vægt hos de testede stativer, så uanset om du er på jagt efter et minimalistisk rejsestativ eller et mere stabilt, men stadig kompakt hverdagsstativ, så kan vores test guide dig til det rigtige valg.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev