Det perfekte ur til fotografen

Gaveidéer til fotoentusiasten

Vi giver dig vores bud på den perfekte gave til en en fotoglad mand (eller kvinde)..

30. maj 2016

Fotografi er meget mere end kamera og objektiver. Det er en livsstil, og her en række gaveidéer, som enhver fotograf uanset niveau vil sætte pris på.

Objektivkrus fra Coolstuff.dk

1. Til morgenkaffen Kaffen skal naturligvis indtages med stil. Objektivkruset fås både i Canon- og Nikonversion, og modlysblænden kan som her bruges til småkager. Canonkrus set til 99 kroner hos hos Coolstuff.

Olloclip objektiv til iPhone

2. Til iPhone-fotografen 4-i1-objektivet fra Olloclip giver dig endnu flere muligheder for at fotografere med iPhone. Du får både fiskeøjelinse, vidvinkellinse og to makrolinser (10x og 15x) , som fungerer på både for- og bagsidekameraet.

Olloclip er set til 599 kroner hos Apple.

Vi har tidligere kigget nærmere på Olloclip her på Digital FOTO, og du kan se testbilleder her.

Aperture Clock

3. Til tiden Dette blændeur vil gøre glæde hos en ægte fotonørd - og sikkert skabe stor forvirring hos andre. Vi ses klokken 2.8...

Fundet på Amazon til 43$.

Toiletpapirholder forklædt som filmrulle

4. Til badeværelset En smart toiletpapirsholder forklædt som filmrulle. En klassiker for fotografen, som husker de gode gamle, analoge dage.

Fundet på Amazon til 17$.

Manchetknapper

5. Til den modebevidste Disse manchetknapper vil fuldende fotografens festtøj. Disse er nok mest for Canon-folk, men der findes mange forskellige varianter.

Fundet på Amazon til 50$.

Bean bag

6. Til den ustabile En ærtepose eller bean bag til at lægge under kameraet for at stabilisere, er guld værd i naturen. Du kan købe de i en udvalgte kamerabutikker, eller den mere personlige løsning: Sy den selv. Størrelsen afhænger lidt af kamera og objektiv, og ris, bønner eller lignende giver god stabilitet.

Set til priser fra 8 £ + fyld her fra England.

Whibal gråkort

7. Til den omhyggelige Et gråkort er et must, hvis man skal have de korrekte farver i billederne. Med denne mini-version til nøglebundtet, har man altid gråkortet med på farten.

Dette fra WhiBal er set til 65 kroner hos Goecker.dk.

8. Til begynderen - den gratis Forær entusiasten vores gratis begynderguide til fotografi. Opret gratis profil på Digitalfoto.dk, download PDF og print den ud. Med en fin sløjfe omkring, er det en nem, hurtig og næsten gratis gave.

Du finder vores Gratis begynderguide til dit nye kamera her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...