Cookie- og privatlivspolitik

Genveje til dyrt udstyr

Alle fotoentusiaster har drømt om at prøve kræfter med et lysstærkt 300 mm-objektiv eller markedets bedste fullframe-kamera. Her gør vi drømmen til virkelighed med tre billige måder at få fingre i kostbart grej på.

  • Dato: 18.05.2012

Hent låst indhold > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om alle genvejene til dyrt fotoudstyr.

Kvalitet koster. Den tommelfingerregel er alle fotoentusiaster helt på det rene med. For hvor mange gange har man ikke stået og trykket næsen flad mod fotobutikkernes udstillingsvinduer, mens man har drømt om at få fingre i et af de store teleobjektiver med fast brændvidde? Objektiver, som typisk koster i omegnen af 40.000 kroner, hvilket jo passer dårligt ind i et almindeligt fotobudget, hvor ønskelisten ofte er lang.

I dag er det dog muligt for ganske få penge at få lov at prøve kræfter med markedets bedste fotoudstyr. Flere fotobutikker tilbyder nemlig, at man kan leje lækkert udstyr på dagsbasis, hvilket er ideelt, hvis man fx skal tage portræt- eller bryllupsbilleder. Andre fotobutikker tilbyder desuden leje af professionelle kameraer samt fx eksterne flash-anlæg. At leje fotoudstyr er samtidig en glimrende måde at afprøve specifikt grej på, inden man kaster sig ud i en personlig investering. Efter et par dages leje ved man præcis, hvordan udstyret klarer sig og hvilken billedkvalitet, man kan forvente.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev