Cookie- og privatlivspolitik

Gør dit objektiv mere lysstærk

Den lille revolution Speed Booster fra Metabones tryller din nuværende optik om til en, der både er mere lysstærk og skarpere.

  • Dato: 16.01.2013

Det lyder som en aprilsnar, men den er god nok. Firmaerne Metabones og Caldwell Photographic har udviklet en slags omvendt telekonverter med deres nye Speed Boster-teknologi. Brændvidden bliver kortere, men til gengæld bliver din nuværende optik også mere lysstærk og giver højere billedkvalitet.

Speed Booster-convertere laves – i hvert fald indtil videre - kun til systemkameraer og objektiver til spejlerefleks. Man kan fx benytte Canons EF-objektiver og sætte dem på et Sony NEX-systemkamera, men ikke EF-S-optikker. Resultatet er, at brændvidden ganges 0,71x, og lysstyrken øges med et blændetrin, så fx et 35mm F2.0-objektiv ændres til et, der svarer til 25mm og F1.4.

Du kan på engelsk læse mere om den usædvanlige nye Speed Booster-konverter her (på engelsk). Da der benyttes linser i stil med en telekonverter, er nyheden ikke helt billig at lave. Canon EF lens to Sony NEX Speed Booster koster 599 dollars – svarende til 3350 kroner uden moms og afgifter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev