Cookie- og privatlivspolitik

Få samtlige fotos i skyen til lavpris

En priskrig har gjort det ekstremt billigt at lægge hele sin billedsamling op i skyen, så du altid har adgang til samtlige pletskud. Vi sætter de to bedste onlinetjenester til fotoentusiasten stævne og finder den bedste.

  • Dato: 26.12.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Det har længe har en halvdyr fornøjelse, når man gerne ville have hele sin billedsamling med de originale filer i fuld størrelse liggende hos en onlinetjeneste. Men markedets to største og bedste onlinetjenester er gået i priskrig med hinanden, så det nu er muligt at gemme alle sine billeder i skyen for et overkommeligt beløb. Google Drive tilbyder nu, at man kan få en terabyte plads for 72,25 kroner, mens Microsofts OneDrive giver ubegrænset plads for 54,90 kroner om måneden.

Fordelene ved at have sine billeder liggende i skyen er mange. Det er først og fremmest en sand fornøjelse, at man altid har adgang til alle fotos uanset, hvor i verden man end befinder sig. Begge tjenester fungerer nemlig således, at man både har adgang til at se og hente sine billeder direkte fra tjenestens browser. Man kan selvfølgelig også hente en app til sin tablet og smartphone med fuld adgang. Så hvis man vil vise sine bedste billeder til andre fotoentusiaster ude i byen eller til familien under en festlig begivenhed, kan man altså gøre det så let som ingenting. Her tester vi, hvilken af de to, der er vores klare favorit.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev