Cookie- og privatlivspolitik

Sej og lynhurtig backup

Med den seneste harddisk fra LaCie kan du overføre dine billeder med topfart via Thunderbolt, når du fx er afsted på fototur.

  • Dato: 08.10.2012

Der er ingen grund til at gå på kompromis med hastigheden, når du skal tage sikkerhedskopier af dine pletskud på den næste fotorejse. Med den nyeste version af LaCie Rugged kan du nemlig overføre billeder tordende hurtigt via den nye Thunderbolt-teknologi.

Man kan få den med både en traditionel, mekanisk harddisk og en af de nye SSD-diske. Hvis du vælge det sidste, kan billeder og video flyttes med hele 380 megabytes per sekund. Du kan også benytte usb 3, og strøm klares via kablerne, så du slipper for at slæbe en strømforsyning med.

Den eksterne harddisk er bygget til at kunne modstå lidt af hvert og kan tåle at blive tabt fra 1,2 meter. Desuden er der indbygget kryptering af data, hvis du vil være helt sikker på, at pletskuddene ikke ender i de forkerte hænder.

Du kan læse mere her. En udgave med 1,0 terabytes lagerplads har en vejledende pris på 1999 kroner, mens den står i 1629 kroner, hvis man vælger en model med SSD-harddisk med 128 gigabytes.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev