Hold styr på alt dit fotoudstyr

Hold styr på alt det nye fotoudstyr og find masser af gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af dit kamera og objektiv. Guider om alt fra købshjælp til vedligeholdelse af dit dyrebare grej finder du her.

12. december 2014

Kamera, objektiver, fototasker og hukommelseskort. Der findes i dag et stort udbud af fotoudstyr, men hvad skal du egentligt bruge, hvordan holder du det ved lige, og hvordan får du mest ud af det. Ja, der er masser at holde styr på for fritidsfotografen, men der hjælp at hente. Vi har samlet et udsnit af de mange gode guider, vi har om kameraudstyr, og med dem på hånden bliver livet som fotoentusiast både nemmere og billigere. Du finder guider om alt fra nye køb til vedligeholdelse, så dit fotoudstyr altid er klar til næste pletskud.

Fotoudstyr for 0 kroner

Sådan laver du fotoudstyr af almindelige ting i hjemmet.

Læs mere her

10 nye gadgets der giver din fototur et pift

En simpel skuldertaske eller en rygsæk er de traditionelle løsninger, når fotoudstyret skal med på tur. Vi har fundet smarte alternativer med højere komfort, bedre beskyttelse og større fleksibilitet.

Læs mere her

Forkæl dit objektiv

Du kan hive bedre billeder ud af dine eksisterende optikker, gøre dem nemmere og sjovere at bruge, samt sørge for at de holder endnu længere ved hjælp af smart ekstraudstyr. Vi har fundet ni produkter, der pepper dit glas op.

Læs mere her

Tjek på kameraremmen

Der findes mange forskellige typer kameraremme på markedet. Vi gennemgår fordele og ulemper ved nogle af dem.

Læs mere her

Vælg den rigtige fototaske

Der findes en fototaske til alle behov. Vi gennemgår de forskellige typer.

Læs mere her

Opdatér kameraets firmware

Vi viser i denne video, hvordan man sørger for, at kameraet opdateres med den seneste firmware.

Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...