Cookie- og privatlivspolitik

Fremtidens XQD-kort med vild fartrekord

The CompactFlash Association er allerede i fuld gang med at lave en ny standard til det særlige XQD-kort, der lover forrygende hastigheder.

  • Dato: 31.07.2012

Det særlige XQD-hukommelseskort har imponeret i Nikons actionkamera D4, da det kan tømme en buffer på rekordtid sammenlignet med selv de hurtigste CF-kort. Men når det handler om action, kan man aldrig få fart nok.

Så nu er organisationen CompactFlash Association i fuld gang med at lave en version 2 af kortet, der vil byde på hæsblæsende fart. Det vil nemlig kunne overføre op til 1000 megabytes per sekund og vil teknologisk set være baseret på den samme PCI Express 3-motorvej, som de nyeste computere benytter, når data skal flyttes rundt internt.

Kortet vil også blive optimeret til video via VPG (Video Performance Guarantee), så man med lethed kan gemme video i højeste kvalitet på dem. CompactFlash Association regner med, at den endelige specifikation for XQD 2.0 er klar senere i år.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev