Cookie- og privatlivspolitik

Trådløse kort fra Transcend

Nu kan du både få masser af lagerplads og indbygget wi-fi i dit næste SDHC-kort. Og der hører selvfølgelig en App med til din smartphone.

  • Dato: 19.11.2012

Hvis du ikke har et af de nyeste kameraer med wi-fi, så er det alligevel muligt at nyde godt af de trådløse glæder. Transcend har nemlig sendt to SDHC-kort på markedet med wi-fi i stil med dem, der allerede nu laves af Eye-Fi.

Transcend sætter dog trumf på ved at tilbyde et kort med op til 32 gigabytes, hvor Eye-Fi topper med det halve. Hastigheden er også med i toppen blandt de trådløse kort, da Class 10 betyder, at farten er på mindst ti megabytes per sekund. Det er fx nok til at optage i Full HD.

Der hører en gratis App kaldet Wi-Fi SD til kortene, så man via sin smartphone kan gennemse og overføre billeder. Det fås til både iOS og Android. Du kan på engelsk læse mere om de nye kort her, hvor du også kan se en liste over alle de kameraer, der understøttes. Regn med en pris på omkring 745 kroner for modellen med 32 GB.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev