Cookie- og privatlivspolitik

Diskrete fototasker fra Think Tank

Ny serie af skuldertasker kaldet Sub Urban Disguise er til dem, der vil rejse let og diskret med det mest vigtige fotoudstyr.

  • Dato: 28.01.2013

Amerikanske Think Tank står bag nogle af markedets allerbedste fototasker, og nu er de snart klar med en ny serie, som er en lettere neddroslet udgave af de nuværende skuldertasker Urban Disguise. Kvaliteten skulle være lige så høj, men modellerne i Sub Urban Disguise-serien er gjort mindre og lettere.

Skuldertaskerne er lavet i et diskret design, så de ikke signalerer, at de er fyldt med dyrt kameraudstyr. Den mindste model, Sub Urban Disguise™ 5, har plads til et spejlrefleks i standardstørrelse med objektiv eller til et systemkamera. Topmodellen Sub Urban Disguise™ 30 er stor nok til, at man kan have et lysstærke zoomobjektiv som 70-200 F2.8 med, ligesom der er plads til en iPad eller anden form for tablet-computer.

Taskernes ydre er lavet af et vandafvisende stof kaldet Durable Water Resistant, og Sub Urban Disguise kommer på markedet til februar. Du kan på engelsk læse mere om de fire nye modeller her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev