Cookie- og privatlivspolitik

Firehjulet luksustransport til dit fotoudstyr

Think Tank er klar med den perfekte fototaske til dig, der ofte slæber kamera og objektiver gennem lufthavne. Et par ekstra hjul letter byrden.

  • Dato: 01.06.2012

Amerikanske Think Tank er kendt for at lave fototasker i høj kvalitet til professionelle og krævende fotoentusiaster, og nu har de begået den lækre sag Airport 4-Sight, der er som skabt til transport i de store lufthavne, hvor man skal gå meget.

Fototasken er nemlig udstyret med fire hjul, så den tager hele vægten i stedet for de normale tasker med to hjul, hvor man halvvejs skal trække og slæbe udstyret afsted. Taskens ydre mål overholder de internationale luftkrav, så du kan have den med som håndbagage inde i flykabinen.

Der er plads til to spejlreflekskameraer, hvor det ene kan have en lysstærk teleoptik på 300 mm monteret, samt tre til fem objekter. Du kan læse meget mere på engelsk om Airport 4-Sight her. Tasken er endnu ikke kommet til Danmark, men regn med en pris på omkring 2300 danske kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev