Cookie- og privatlivspolitik

Fleksible fototasker

Lowepro har lanceret en ny serie af tasker, som fotografen kan tilpasse til sit udstyr.

  • Dato: 05.08.2013

Transit er en ny taskeserie fra Lowepro, som er specielt fremstillet til folk på farten. Med deres diskrete design passer modellerne til storbylliv, lufthavne og andre steder, hvor man ikke ønsker at skilte med, at man medbringer værdifuldt udstyr. Takket være et nyt såkaldt UltraFlex-system får brugeren mulighed for at tilpasse taskens indretning vertikalt eller horisontalt, afhængigt af hvilket udstyr, der medbringes. Producenten fremhæver også, at fotografen hurtigt kan komme til sit udstyr. Der er endvidere et indbygget cover og en stativholder.

De to første modeller i serien er Transit Backpack 350 AW og Transit Sling 250 AW. 350 AW passer til et større systemkamera med objektiv, op til to ekstra objektiver, flash, en bærbar på 15 tommer samt tilbehør og stativ. Transit Sling 250 AW rummer et systemkamera med objektiv, to objektiver, flash, en tablet på ti tommer samt tilbehør og stativ. Modellerne ventes på markedet i løbet af august måned. Transit Sling 250 AW koster 999 kroner, mens Transit Backpack 350 AW kan fås for 1199 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev