Cookie- og privatlivspolitik
TrekPak

Fleksible skillerum til fototasken

Står det til amerikanske TrekPak kan du snart skifte fototaskens besværlige skillerum med velcro ud med et system, som du kan tilpasse ned til mindste detalje.

  • Dato: 28.03.2012

Det kan være besværligt at placere skillerum med velcro rigtigt, og man skal rive til, når man fjerner et skillerum. Men projektet TrekPak er på vej med en helt ny løsning, der består af polstrede skillerum og bøjler i aluminium. Ved hjælp af huller langs skillerummenes kanter, kan man fæstne dem til hinanden ved hjælp af bøjlerne. Dermed kan man placere skillerummene præcis, hvor man vil. Bøjlerne er nemme at hive op igen, hvis man vil flytte om på rummene, og TrekPak-systemet kan bruges i forskellige slags fototasker fra rygsække til hårdføre Pelicase-kufferter.

Foreløbigt er projektet i opstartsfasen, og TrekPak er ved at udvikle systemer til forskellige fototasker. Lige nu søger TrekPak finasiering til at komme videre med projektet, men i stedet for at få en investor i ryggen, forsøger de at samle penge ind via helt almindelige fotoentusiaster, der giver et lille beløb. Alt efter hvor meget man giver, får man så en takkemail, en t-shirt eller fx rabat på et senere køb. Du kan se mere om projektet her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev