Cookie- og privatlivspolitik

Giv udstyret en perfekt flyvetur

Think Tank er klar med prof-tasker, som både dine store objektiver, flypersonalet og du vil elske.

  • Dato: 03.05.2012

Dit kostbare kameraudstyr skal naturligvis ikke bare kastes ind flyets lastrum i en kuffert, men med som håndbagage, så du kan passe optimalt på det. Det er imidlertid langt fra alle fototasker, der er lige velegnet til at komme ind i en flykabine, men nu har Think Tank designet tre nye i deres Airport-serie, som klarer opgaven til topkarakter.

De tre modeller Airport Accelerator, Airport Commuter og Airport Essentials er alle lavet, så de overholder de tilladte mål som håndbagage på internationale flyafgange. Der er håndtag, så de er lette at placere i bagagerummet over passagersædet, og der er let adgang til ens iPad eller bærbare computer.

Topmodellen Airport Accelerator har plads til to store prof-spejlreflekser samt en teleoptik på 500 mm. Du kan også tage en bærbar med 17 tommers skærm med i tasken. Den mindste model er Airport Essentials, som har plads til et spejlrefleks og fire til seks objektiver samt en lille bærbar med en skærm på op til 13 tommer. Du kan læse meget mere her på engelsk. Taskerne kommer på markedet senere i maj. Vi forventer, at de danske priser vil gå fra omkring 1300 til 2100 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev