Cookie- og privatlivspolitik

Sådan passer du på dit dyre udstyr

Det kan være svært at orientere sig blandt markedets hundredevis af tasker og rygsække, når fototuren skal planlægges. Her kan du se vores valg til storby, fotoekspedition og action.

  • Dato: 05.06.2013

Hent låst indhold > klik her

Feriesæsonen er på vej, og de fleste er sikkert godt i gang med at få styr på garderobe og valg af kufferter. Som fotoentusiast er der dog en detalje, som også skal på plads. Og det handler om, hvordan kameraudstyret skal fragtes rundt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du vælger en stor rygsæk eller en fiks skuldertaske. Det kommer helt an på, hvilken karakter din rejse har. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget udstyr du har tænkt dig at slæbe med. Kunsten er at begrænse sig, men hvis turen kræver, at du både har store teler og stativer med, er det nok så vigtigt at vælge den helt rigtige taske.

I denne artikel viser vi nogle af markedets mest spændende fototasker og -rygsække. Desuden kan du se, hvad du skal holde øje med, når du handler, uanset om du er til skuldertaske eller rygsæk – eller noget helt tredje.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev