Cookie- og privatlivspolitik

Stærke skuldertasker til den kvikke

Den nye serie Nova Sport fra Lowepro byder på tre lette fototasker, der er perfekt til fototure, hvor tingene gerne må gå lidt hurtigt.

  • Dato: 27.09.2013

Lowepro sender en ny serie af skuldertasker på markedet kaldet Nova Sport, der er som skabt til de fototure, hvor man har brug for at kunne finde kameraudstyret frem i en fart eller skifte objektiv uden for meget bøvl.

Nova Sport-serien er lavet i slidstærke og lette materialer, ligesom de har Lowepros vejrbeskyttelse indbygget. Der er en særlig indsats til udstyret, som kan tages ud. Den mindste model - 7L - passer til et mindre DSL, mens den store kaldet 35L kan rumme hele to spejlreflekser i prof-klassen. Den har også plads til en bærbar computer, mens de to mindre kan rumme en tablet.

De nye tasker kommer på markedet i løbet af oktober. De koster fra 649 kroner for den mindste model Nova Sport 7L AW og til 1149 kroner for topmodellen Nova Sport 35L AW. De vejer fra 500 gram til 1,2 kilo.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev