Cookie- og privatlivspolitik

Stortest af fototasker

Når man skal på en fototur i det lune forår, er det typisk nok at medbringe sit kamera, en ekstra optik og lidt småt tilbehør. Her er en kompakt taske ideel. Vi har testet otte lækre fototasker, der alle kan svinges over skulderen med et snuptag.

  • Dato: 17.05.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Jo mere fotoudstyr, man gennem årene får erhvervet sig, jo mere fylder alt grejet også i fototasken. Mange fotoentusiaster kender helt sikkert til det luksusproblem, at man pludselig en dag skal udvælge, hvilket udstyr man vil tage med sig, når man skal ud på en kortere fototur.

Den bedste måde at sikre sig, at man ikke kommer af sted med for meget og for tungt udstyr, er ved at investere i en god, kompakt fototaske, som man kan hænge over skulderen. En skuldertaske er typisk mindre end de klassiske fotorygsække, hvorfor de selvfølgelig heller ikke er lige så rummelige. Men selv de mest kompakte skuldertasker kan uden problemer rumme et spejlreflekskamera samt et eller to objektiver, hvilket typisk er den mængde udstyr, som er passende, hvis man fx tager på en endags fototur til stranden eller skoven.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev