Cookie- og privatlivspolitik

Tasker til de spejlløse

Amerikanske Lowepro er klar med tre nye fototasker til spejlløse systemkameraer, og der er også plads til andet end kameragrej.

  • Dato: 13.08.2013

Nu kommer Lowepro med tre nye tasker i deres Streamline-serie, og de tre modeller passer alle specielt til spejlløse systemkameraer. Fælles for de tre er, at der ud over kameraudstyr også er plads til fx en madpakke eller andet, man vil have med på en kortere fototur, samt en tablet-pc.

Streamline 150 og 250 er begge skuldertasker med plads til kamera med kitobjektiv samt et ekstra objektiv. Størrelsen er forskellig, så Streamline 150 til 399 kroner kan rumme en tablet-pc på syv tommer, mens man i Streamline 250 til 449 kroner kan have en model på ti tommer.

Den tredje taske er Streamline Sling, der en sling-rygsæk med en enkelt skulderrem, der går på tværs af brystet. Dermed kan man nemt dreje tasken om på maven og fiske kameraet frem. Den rummer de samme ting som Streamline 250. Sling-tasken koster 499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev