Cookie- og privatlivspolitik

Lækre skulderremme fra Joby

Ny teknologi byder på remme, der er meget behagelige og fleksible. Den ene er endda optimeret til henholdsvis mænd og kvinder.

  • Dato: 18.01.2013

Joby er mest kendt for deres meget fleksible stativer GorillaPods, men nu er firmaet også klar med nogle lækre remme til at bære dit kamera over skulderen.

Nyheden UltraFit Sling Strap fås i både mande- og kvindemodel og er lavet som en let og behagelig rem. Her er der ingen tyk polstring, men i stedet sørger en trykudlignende fyldning for, at remmen fordeler vægten af kameraet rundt over hele overkroppen. Joby UltraFit Sling Strap koster 450 kroner i begge versioner.

Den anden model er 3-Way Camera Strap, som giver fotografen tre forskellige måder at bære deres kamera på – den kan både virke som håndledsrem, halsrem eller skulderrem. I stedet for at vikle sin rem rundt om håndledet, tilpasses længden af remmen let, så den giver mulighed for at fotografere eller at skifte objektiv med begge hænder. Den kan klare en vægt på op til 40 kilo og koster 350 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev