Cookie- og privatlivspolitik

Videolys til spotpris

Hvis du er blevet grebet af at optage video med dit spejlrefleks og har brug for et solidt videolys, så er Metz klar med nye lamper til en fornuftig pris.

  • Dato: 13.11.2012

Uanset om man optager video indendørs eller udenfor i modlys, er det en klar fordel at supplere det eksisterende lys med konstante lyskilder, som både giver et roligt lys og veleksponerede optagelser. Til det formål kan man med fordel bruge en led-lampe, som monteres i kameraets blitzsko.

Metz er klar med tre nye modeller, som har forskellig effekt. De største har trinløs dæmpefunktion og det er muligt at tilslutte flere lamper. Den mindste er Metz Mecalight LED-160, som består af 24 led-pærer. Den giver en lysstyrke på 160 lux og koster 399 kroner.

Mecalight LED-320 består af 48 led-pærer og giver en lysstyrke på 320 lux. Her er prisen 699 kroner. Den største model, som består af 72 led-pærer, er Metz Mecalight LED-480, som koster 899 kroner. Den består af 72 led-pærer og har en lysstyrke på 480 lux. Til alle modeller, der i øvrigt bruger AAA-batterier, medfølger et diffus- og et kunstlysfilter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev