Cookie- og privatlivspolitik

Nu bliver OneDrive bedre til fotos

Microsoft har opdateret onlinelageret OneDrive, så fotos nu bliver vist endnu flottere, og du kan søge på bestemte motiver.

  • Dato: 02.02.2015

Microsoft er virkelig i offensiven med deres lagertjeneste i skyen, OneDrive. De er på vej med ubegrænset plads til abonnenter på Office, og nu får fotodelen en større opdatering, så alle de billeder, du har liggende hos tjenesten, nu vises endnu flottere og automatisk bliver organiseret.

Med den nye Album-funktion kan man lave virtuelle samlinger af billeder, som man plukker ud fra forskellige mapper i sit OneDrive. Her vises store miniaturer som fliser, der går helt til kanten af skærmen.

Endnu mere spændende er dog funktionen Tags. Den inddeler ikke blot billederne efter de søgeord, du selv har givet dem, men tildeler også automatisk dine billeder søgeord, som fx Cykel, Indendørs, Græs med mere.

Billederne analyseres altså, så man nemt kan finde de rigtige motiver, og det fungerer faktisk overraskende godt, selv om vi da også har set en barnevogn blive tagget som en motorcykel og lignende.

Allerede nu kan du benytte de nye funktioner ved at logge ind på OneDrive via computerens browser samt i tjenestens app til iOS. Du finder de nye funktioner under henholdsvis Billeder og Fotos. Album-funktionen er også på vej til Android- og Windows-telefoner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev