Cookie- og privatlivspolitik

Nye filtre fra Cokin

Cokin er klar med en ny serie af runde filtre til spejlrefleks. Serien hedder PURE Harmonie og byder på de tyndeste og letteste filtre på markedet.

  • Dato: 12.04.2013

Er man flittig bruger af filtre på sine objektiver kan man glæde sig over Cokins nye serie af runde filtre til spejlrefleks. Serien, der bærer navnet PURE Harmonie, er de tyndste og letteste på markedet lige nu. Normalt er Cokin kendt fores deres store udvalg af kvadratiske filtre, som monteres i særlige forsatser på objektivet, men med PURE Harmonie-serien udfordrer producenten både Hoya og B+W, der sidder solidt på markedet for runde filtre, som skrues direkte på objektivet.

PURE Hamonie-serien består af UV- og polfiltre samt variable ND-filtre i størrelsen 37 til 82 mm. UV-filtrene har en tykkelse på 3,3 mm, mens tykkelsen på de cirkulære polfiltre er 4,5 mm. ND-filtrene har en tykkelse på 9,5 mm.Glassene har i alle tilfælde en såkaldt EVERCLEAR-belægning, som både er vandafvisende og modstandsdygtig overfor olie, støv og ridser. UV-filtrene koster fra 350 kroner, mens polfiltre koster fra 700 kroner og ND-filtre fra 1400 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev