Cookie- og privatlivspolitik
Irista

Nytænkende fototjeneste fra Canon

Med nyheden Irista kan du nu organisere din billedsamling i skyen. Prøv det i dag – du får ti gigabytes lager helt gratis.

  • Dato: 06.06.2014

Canon har lanceret deres helt egen fototjeneste kaldet Irista i skyen, og som noget særligt er der lagt meget vægt på, at man let skal kunne organisere billedsamlingen direkte i ens internetbrowser.

Man kan på irista.com oprette albums og tilføje nøgleord på de billeder, man har lagt op, ligesom det er muligt at sortere blandt alle ens fotos efter tilføjede nøgleord eller det brugte kamera eller objektiv. Man kan også hurtigt finde frem til alle de skud, man har delt på de sociale tjenester som Facebook og Flickr.

En anden markant funktion for fotoentusiasten er, at man uden problemer kan se, organisere og dele ens raw-filer på Irista. Raw-billederne optræder nemlig på helt samme måde som jpeg-fotos, og tjenesten understøtter også raw-formater fra andre producenter end blot Canon samt Adobes dng-format.

Det er helt gratis at komme i gang med en plan, der giver dig ti gigabytes plads. Har du brug for mere, kan du købe en plan til 50 GB for 49 Euro – 365 kroner - om året, mens 100 GB koster 109 Euro årligt. Det svarer til 803 kroner. Det er muligt at købe endnu mere plads, men prisen for dette er ikke opgivet.

Den nye fototjeneste har været undervejs et stykke tid og har indtil heddet project1709. Man kan enten lægge billeder op via ens internetbrowser, et program på computeren, eller man kan importere fotos direkte fra Facebook og Flickr.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev