Cookie- og privatlivspolitik

Allroundoptikken kommer tættere på

Sigma er klar med en ny udgave af deres allround-objektiv, der både klarer vidvinkel og tele. Det er ikke bare mindre og lettere end forgængeren, men klarer også nye motivtyper.

  • Dato: 09.01.2014

Med et zoomområde på 18-200 mm kan man klare rigtige mange forskellige motivtyper fra landskaber over portrætter til detaljebilleder, og nu kommer japanske Sigma med en ny udgave af deres objektiv, der dækker dette område. 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM C vejer blot 430 gram, hvilket er 60 gram mindre end forgængeren, og det er samtidig 7,1 cm langt mod den tidligere models 7,5 cm.

Nu kan man også komme endnu tættere på motiverne, da det nye objektiv kan fokusere i en afstand af 39 cm, hvor forgængeren skulle ud på 45 cm. Det er ikke helt nok til decideret makro, men giver en forstørrelsesgrad på 1:3, så et motiv, der fylder tre cm i virkeligheden, fylder en cm, når det rammer billedchippen.

Objektivet fås til Canon, Nikon, Sony, Pentax og Sigma og passer til kameraer med APS-C-sensorer. Det har optisk billedstabilisering og en lydløs, ultrasonisk fokusmotor. Den er også kompatibel med Sigmas usb-dock, så man ved hjælp af computeren kan finjustere fx fokus eller opgradere objektivets firmware.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev