Cookie- og privatlivspolitik

Ekstrem vidvinkel til Fujifilm

Med det nye objektiv Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS får man både vild vidvinkel på 15 mm, fast lysstyrke gennem hele zoomområdet og billedstabilisering. Men du må vente til marts.

  • Dato: 18.12.2013

Mængden af objektiver til Fujifilms systemkameraer vokser støt, og med den seneste tilføjelse kaldet Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS kan du nu også tage billeder på den helt vilde vidvinkel. Optikken dækker nemlig et område, der svarer fra 15 mm til 36 mm.

Nyheden har en fast lysstyrke på F4.0 gennem hele zoomområdet, så du fx ikke får problemer med skiftende eksponering, og det er indbygget billedstabilisering, når du skyder i svagt lys.

Særlige overfladebehandlinger af linserne sikrer minimalt med interne refleksioner og dermed højere billedkvalitet. Samtidig bruges der tre linser af ekstra høj kvalitet, der er bygget til at få det optimale ud af Fujifilms X-Trans-sensorer.

Det ydre af objektivet er bygget i metal, og blænden består af syv afrundede blændelameller, så man får en flot baggrundssløring. Objektivet kommer først til marts. Den danske pris er ikke fastlagt endnu, men den britiske lyder på 850 pund, så et rigtigt godt gæt er 7499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev