Cookie- og privatlivspolitik
AF-S NIKKOR 70-200 mm F2.8E FL ED VR

Endnu stærkere 70-200 mm-objektiv fra Nikon

Nikon er på banen med et hurtigere, lettere og bedre 70-200 mm-objektiv. Et nyt tilt/shift-objektiv er ligeledes med i repertoiret.

  • Dato: 19.10.2016

Et zoomobjektiv med høj lysstyrke og et brændviddeområde på 70-200 mm står øverst på ønskelisten hos mange fotografer, og Nikon har i dag lanceret en ny og forbedret version. Den nye AF-S NIKKOR 70-200 mm F2.8E FL ED VR skulle både være hurtigere, lettere og mere praktisk.

Blandt andet er objektivets autofokus-tracking blevet forbedret, hvilket er en fordel ved serieoptagelser. Billedstabiliseringen tager fat i samme øjeblik, udløserknappen trykkes halvt ned, og den har nu fået indstillingen SPORT VR, hvor søgerbilledet er endnu mere stabilt ved motiver i hurtig bevægelse.

Optisk har objektivet også fået en opgradering med blandt andet en fluorit-linse, så det nu ifølge producenten har fremragende billedkvalitet helt ud til kanten.

Fokusafstanden er nede på 1,1 m, objektivets knapper er blevet mulige at tilpasse efter behov, og så er zoom- og fokusring byttet om for bedre balance.

AF-S NIKKOR 70-200 mm F2.8E FL ED VR er i handlen 10. november til en vejledende pris på 24.995 kroner.

Nyt specialobjektiv

Desuden lancerer Nikon et nyt tilt/shift-objektiv på 19 mm, der er specielt godt til fotografi af arkitektur, kunst og landskaber.

Med et tilt/shift-objektiv kan man rette styrtende linjer og ændre skarphedsplanet direkte i optagelsen, da det kan knækkes og forskydes. I forhold til tidligere tilt/shift-objektiver fra Nikon har man med det nye PC NIKKOR 19 mm f/4E ED endnu større fleksbilitet, når man bruger både tilt og shift, takket være en særlig dobbeltlagsrotation.

Objektivet kan købes fra 27. oktober til 30.995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev