Cookie- og privatlivspolitik

Få dit objektiv i topform

En lang fotosæson er skudt i gang. Derfor er det vigtigt at dine objektiver er klargjort. Her gennemgår vi, hvad du skal stille op, hvis der er problemer, og hvordan du plejer udstyret.

  • Dato: 04.05.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Foråret er godt i gang og med den lyse årstid følger masser af spændende fotomuligheder. Derfor er det en god idé at tjekke udstyret godt igennem for at se, om alt fungerer, som det skal. Det gælder ikke mindst objektiverne, der skal være i absolut topform, hvis du vil være sikker på at få billeder af høj kvalitet med hjem.

Støv, sand og fugt er faktorer, som kan sende selv det dyreste objektiv til tælling. Derfor er det helt centralt, at man sørger for god vedligeholdelse og tager sine forholdsregler og forebygger eventuelle problemer. For det første skal objektiverne gøres rene, så der ikke er støv og skidt på front- og baglinser. Du skal også undersøge om objektivernes mekaniske dele fungerer som de skal, ligesom du skal tjekke om der er synlige skader. Det kan fx være, hvis filtergevindet et slået skævt, så du ikke kan påmontere filtre. Her kan du se, hvordan du griber problemerne an.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev