Cookie- og privatlivspolitik

Flottere portrætter med Olympus

Olympus er klar med et nyt kvalitetsobjektiv til Micro Four Thirds, som er oplagt til portrætfotografering. Og så er det både let og kompakt.

  • Dato: 24.05.2012

Hvis du har et Micro Four Thirds-kamera fra Olympus eller Panasonic og har savnet en oplagt portrætoptik, så er det nye objektiv fra Olympus måske lige sagen.
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm F1.8 er et lysstærkt kvalitetsobjektiv helt i metal. Med en forlængelsesfaktor på 2,0x er svarer brændvidden til 150 mm.

Objektivets design lægger sig op af den retrostil, som er kendetegnet for både OM-D- og PEN-serierne. Det lysstærke objektiv er udover portrætter også velegnet til sport, koncert og teaterbrug, hvor lysforholdene er dårlige.

Glasset i Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm F1.8 har ifølge Olympus fået en overfladebehandling, som er dobbelt så effektiv, som normalt, hvilket skal sikre klare og skarpe billeder med høj kontrast. Forvrængning skulle ligeledes være holdt på et absolut minimum. Prisen for objektivet er 6799 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev